5 gerelateerde items gevonden in de collecties van Erfgoed Delft e.o
 
Maandbrief (MB) Delftse Werkgroep Homoseksualiteit
: R22196
: C15118
Andersblad
: R17639
Nota gemeentelijk homo- en lesbies emancipatiebeleid
: R75324
Roze herfst : Jasper en Willem-Hein uit Delft Zuid
: R78896

Delftse Werkgroep Homoseksualiteit

From VerhalenWiki

Revision as of 01:12, 6 February 2011 by Hugo de Groot (Talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search

DWH

De Delftse Werkgroep Homoseksualiteit is de onafhankelijke homo-organisatie van de regio Delflanden. De DWH is een ontmoetingsplek voor homo- en biseksuele mannen en vrouwen van alle leeftijden. Daarnaast heeft DWH als doel om de acceptatie van homoseksualiteit in de samenleving te vergroten en te handhaven.

Filmavond

DWH organiseert iedere woensdagavond een filmavond. Om 21:00 draait er steeds een film waarin homoseksualiteit een rol speelt. Iedereen is welkom om mee te kijken, en daarna gezellig een drankje te drinken in onze bar!

Outsite

Outsite is een ondervereniging van de Delftse Werkgroep Homoseksualiteit en bestaat ongeveer 10 jaar. We zijn ooit opgericht omdat er behoefte was aan een plek waar jongeren elkaar konden ontmoeten, in de zin van gezelligheid.

Tegenwoordig is Outsite uitgegroeid tot de homojongerenvereniging van Delft en organiseert elk jaar vele activiteiten. Elke donderdag kun je vanaf 22:00 binnen stappen om te genieten van de enorme gezelligheid die altijd heerst. Outsite is een plek waar iedereen zich zelf kan zijn. Het maakt niet uit of je homo, lesbisch, biseksueel of gewoon hetero bent, iedereen is welkom. Om Outsite ook een jongerenvereniging te houden, is de leeftijdsgrens ingesteld op 28 jaar.

Naast de wekelijkse baravonden, organiseert Outsite twee keer in het jaar een kennismakingsgroep voor jongeren die problemen hebben met hun geaardheid, problemen met hun omgeving of gewoon nieuwe vrienden willen maken. De kennismakingsgroepen zijn een goede manier om langzaam Outsite binnen te rollen.

Geschiedenis DWH

Roze Zaterdag 1988
Recherche avancée   
Critère 1      --
                        et   ou   sauf
Critère 2      --
                        et   ou   sauf
Critère 3      --
                        et   ou   sauf
Critère 4      --
                        et   ou   sauf
> Classer les r�sultats par  
lancer
Deze website maakt gebruik van cookies. Informatie over cookies